[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Tue Mar 26 19:17:24 UTC 2013


2013/3/26 Newk <newkdukem at gmail.com>

>
> Би било убаво да ја смениш сликата да биде за 2013та.
> http://bit.ly/15QPdbn
>

Сменив, фала.

Туку до тие што имате контакти на G+, поканете ги на евентот, или барем тие
што можеби ќе ги интересира. Јас имам 70 и ги поканив сите. :-)

-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130326/6b8e082c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list