[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Fri Mar 29 00:36:34 UTC 2013


2013/3/28 dimitar spiroski <dimitar.spiroski at gmail.com>

> Здраво дечки, дане имате случајно видео запис од настанот? Оваа година би
> сакал да се пријавам но за жал не присуствував на настанот, а би сакал да
> дознаам нешто повеќе.
>


Немаме видео, ама можеш на 8-ми април да дојдеш во хаклаб (од 7 часот),
тогаш ќе се одржи follow-up настанот за GSoC. :-)
-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130329/3b12fb36/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list