[2s.mk-friends] КИКА состанок 08.05.13

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon May 6 12:33:04 UTC 2013


On May 6, 2013 2:10 PM, "Andrej T." <andrejtrajchevski at gmail.com> wrote:
>
> 2013/5/6 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
>>
>> додавам на дневен ред:
>> - дежурства (објавување за настани, наоѓање замена и сл).
>>
>
> Јас додавам „тргнување на забраната за пиење на алкохол (пиво) во хаклаб.“
>

Јас додавам.

- Содржини, настани и активности во хаклаб.
- Мисија, визија и цел на постоење на хаклабот.
- Општествена одговорност и соработка со други заинтересирани поединци и
организации
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130506/c5fd1823/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list