[2s.mk-friends] недела радио емисија

novica novica at on.net.mk
Wed May 22 14:57:56 UTC 2013


On 22.05.2013 15:01, Arangel Angov wrote:
> Со Игор во недела сакаме во радио меѓудругото да зборуваме и за Brain
> Drain. Ако сака некој да дојде во радио нека се пријави тука ќе се
> договориме.
>

Јас сум pro-brain-drain

-- 
ннвцMore information about the Ossm-members mailing list