[2s.mk-friends] недела радио емисија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu May 23 11:17:24 UTC 2013


-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

On 05/23/2013 02:27 AM, Gorjan Petrovski wrote:
> Ме интересира вие што мислите, ваше лично интуитивно согледување, а не
> само некоја нејасна и груба апстракција на маркери врз механичко
> процесирање на факти и анкети.

Ајде у радио, темата беше за на радио не за на листава. :)

Што се однесува до мене, не знам за анкетите али прашање на време е само
кога секој разумен млад човек ќе ја добие желбата да си замине засекогаш
(баш поради она што го изнесе Новица) - ако досега не е „врзан“ со
фамилија, сопруга, деца, дечко, шо и да е. Обично на луѓето кои веќе
започнале да ствараат своја фамилија им е потешко да заминат, мада знам
и такви што се решиле на тој чекор и сега им е подобро.

А стравот секогаш ќе постои, нели тоа не спречува да живееме во подобра
држава и подобар свет.
- -- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v2.0.20 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Thunderbird - http://www.enigmail.net/

iQEcBAEBAgAGBQJRnfrEAAoJEBHeU7MAY5YzRWIIAI/22KBIabyuX9Zwy/yA9eGw
CqCttbhZNSi+lmoXz2FKio5kDMvW9O/VHMos7OGxu63dPkOa3SzB4IG07ZtccWEB
i1xaC2IN+WqFYgTrjMyIStM7p5F62ADvHj/o7cs+CclyoZVq5/ZaSXzggdquQQgx
oSNJfaubkoFfBxS1p1sn4Fnkozh+tuRy6Pumsppeia4zKu5QVnFHwRBcnkel8WFp
jwu2f9j9wOB7F0gU5CxvFAuxHtTi5CgWLdTeMGUKpOGW7mHeOAL+O7bi2iLI2vXZ
bh9Yd4J8fdmCDbBJF5FrqZoo++dnUYMHm+S0Xs6dXEA5fFfgm9CsOyMe3FrfXgM=
=8/rh
-----END PGP SIGNATURE-----


More information about the Ossm-members mailing list