[2s.mk-friends] полнач за ленови тинкпад што не го употребувате

novica novica at on.net.mk
Thu Nov 28 14:37:33 UTC 2013


Другари,

Дали некој има полнач за ленови тинкпад од некој стар компјутер што не
го употребувате?

Го барам за трајна позајмица да го користам со лаптоп.

Фала.

-- 
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list