[2s.mk-friends] Arduino Uno R3

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Sat Oct 12 11:17:57 UTC 2013


On 12.10.2013 00:19, Aleks wrote:
> Во хардвер соба на полицата до осцилоскопот имаше едно ардуино уно р3 до
> пред некое време, сега неможам да го најдам, случајно некој да не го има
> видено или земено ?

јас го земав кога одевме во Охрид … дома ми е со уште некои стварчици


-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list