[2s.mk-friends] #mozsummit 2013 recap

novica novica at on.net.mk
Mon Oct 14 14:07:58 UTC 2013> ОК. Следната недела тогаш.

значи mozsummit 2013 recap оваа среда од 19 ч. (гоце, дамјан, новица)

а потоа проекција на meadiastan од 20.30 споделикино (баже да го донесе
филмот).

дежурен напиши најава итн.


-- 
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list