[2s.mk-friends] одговорности на дежурниот

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Tue Oct 15 14:53:49 UTC 2013


Здраво дечки,

само сакам да ве потсетам на одговорностите на дежурниот:
https://wiki.spodeli.org/%D0%A5%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B1/%D0%94%D0%B5%D0%B6%D1%83%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0

особено на делот за чистењето.

Саботата го исчистив хаклабот и се надевам дека повторно нема да дозволиме
да е во таква состојба.
Мислам дека не е тешко еднаш неделно да се среди се. Така ќе е потребно 1
час, а можеби и помалку.

Сепак ние сме тие кои го користиме просторот.

Поздрав,
Јованка
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20131015/ee14a9a9/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list