[2s.mk-friends] spam problem [беше: Social Freelancing во Хаклаб]

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sat Oct 19 20:45:26 UTC 2013


> 1. Сите што сте на gmail направете search критериум 2s.mk-friends
> in:spam и тргнете ги од спам.
>
> 4. Да видиме што од овие работи може да ги направиме а не сме ги
> направиле: http://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=en&answer=188131

Ажурирав spf записот(*). Ај некој нека одговори за да видам дали е ок.
Моиве мејлови во Inbox не одат преку lists, gmail одма ми ги покажува.

Точка 1 сеуште стои и ваљда е најбитна.

(*)
https://bugs.spodeli.org/issues/318
https://github.com/skopjehacklab/dns-zone-files/commit/347d01aa7115567afb36fc377bfa166629107a9f

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list