[2s.mk-friends] Haklab chlenarina 2013 (avgust/septemvri)

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon Sep 2 14:28:53 UTC 2013


Мејлов е потсетник за сите дека август помина.

Сите што ветиле/планираат да уплатат членарина за Хаклаб, а не го
сториле, може да го сторат(*).

Во моментов заклучно со уплатите од 02.09.2013 ова е состојбата.
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmCywBYg0v9WdEtjUXNKdk5GT0NPa2FiTWhFMGNmeWc#gid=1

На 10-ти ќе ги потсетам тие што се пријавија на
http://0.mk/hacklab_2013 и лично.

(*)
 http://b10g.spodeli.org/p/blog-page_19.html
   Сметка: 210057088340110
   Банка: НЛБ Тутунска Скопје
   Приходна шифра: 562 (Уплати за донации)
   Цел на дознака: донација за проект КИКА


2013/7/31 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:
> Мејлов е потсетник за сите дека јули месец помина.
>
> Сите што ветиле/планирале да уплатат членарина за Хаклаб а не го
> сториле може да го сторат(*).
>
> - На 10-ти лично ќе ги потсетам тие што се пријавија на http://0.mk/hacklab_2013
>
> - Во моментов заклучно со уплатите од 30.07.2013 ова е состојбата.
>
> https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmCywBYg0v9WdEtjUXNKdk5GT0NPa2FiTWhFMGNmeWc#gid=1
>
> - Сите што немаат проблем нивните уплати да бидат јавни нека пишат.
> Предефинирано е дека сите уплати се анонимни.
>
> - Сите што уплатиле би било убаво да проверат дали точно сум завел
> пошто во цел за дознака немало ништо. Рачунам дека сите уплати ~1000
> денари се за еден месец, тие ~2000-3000 се за два, тие над тоа ги
> делам со шест за до крај на годинава.
>
>
> (*)
> http://b10g.spodeli.org/p/blog-page_19.html
>   Сметка: 210057088340110
>   Банка: НЛБ Тутунска Скопје
>   Приходна шифра: 562 (Уплати за донации)
>   Цел на дознака: донација за проект КИКА
>
> --
> Glisha-- 
--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list