[2s.mk-friends] 30C3 ајмо народе

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Tue Sep 3 13:00:13 UTC 2013


За да не испадне после муабетот „шо праиме сега“ во 5 до 12, ајде да ја 
почнеме дискусијата за одење на 30тиот по ред chaos communication congress.

Прво кои луѓе се заинтересирани за одење ?

Гледам карти дека со виз-ер во моментот (за лет на 24ти Декември) 
коштаат 2500 денари до Дортмунд кој што е на ~350 км од Хамбург каде што 
ќе се одржува CCC годинава.

Speak up!


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information 
Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal 
Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list