[2s.mk-friends] 30C3 ајмо народе

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Tue Sep 3 13:01:44 UTC 2013


јас ќе одам од Брно, не ме бројте за гратис карта.
Кој ќе седи за нова година нека каже, јас сакам таму да славам :)

Поздрав,

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list