[2s.mk-friends] НСНД Софија - 12 & 13 октомври 2013

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Sun Sep 8 08:37:27 UTC 2013


http://www.nsnd.org/2013/09/03/nsnd-sofia-2013/

heads up - за првпат оваа година НСНД во Софија. за отприлика 1 месец од 
денес на 12 и 13 октомври 2013

ставете го во календар и планирајте си кој сака да оди

-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list