[2s.mk-friends] Гледање TEDxSkopje 2.0 во сабота (21.09.2013)

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Thu Sep 19 16:46:22 UTC 2013


Howdy!

Претпоставувам дека сите знаете дека во сабота се одржува вториот TED
настан кај нас, а бидејќи не се сите во можност да присуствуваат и да го
следат во живо поради различни причини, мислам дека не би било лошо доколку
се организира заедничко гледање во хаклабот.

Мејлот го пишувам бидејќи во сабота е „Сподели знаење“ и претпоставувам
проекторот би бил потребен за тој настан, ама ајде пак да го пингам
дежурниот (Миша) па да каже кои се плановите. Инаку, TED почнува од 9 и
трае до 18 ако не се лажам.

Поздрав,
Борис
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130919/f3141feb/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list