[2s.mk-friends] Indie Beer #1

Кристијан Трајковски trajkovski.kiko at gmail.com
Sun Apr 13 20:13:33 UTC 2014


Здраво,

Овој четврток (17.04) за прв пат ќе се одржи кежуал собирање на game devs
во македонија.
https://www.facebook.com/events/248038162048382/249252595260272/

Настанот е отворен за сите заинтересирани, па доколку познавате некој кој
би сакал да присуствува, би било фино од вас доколку споделите :)

Сите кои сакаат ќе бидат во можност да презентираат некоја своја игра или
игра која е во развој.

Дополнително, ќе ни биде потребен проектор за презентациите, па би биле
благодарни доколку ви се наоѓа некој и сте во можност да ни позајмите, да
го сторите тоа.

Поздрав

-- 
Кристијан Трајковски
Dark-1
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140413/c7b20350/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list