[2s.mk-friends] 31C3

Arangel Angov arangel.angov at gmail.com
Mon Aug 11 09:16:11 UTC 2014


On 08/11/14 01:41, Aleks wrote:
> А идеја, да праиме тура со минибус/комбенце до Хамбург ? :)

Опцијата комбе од Холандија беше мн скапа колку шо се сеќавам.

Ја најверојатно ќе дојдам. Инаку возот од Амстердам е ок опција ако
доаѓате преку Ајндховен, плус иаме интернет до граница. :)

-- 
Арангел
xmpp/mail
arangel.angov \o/ gmail
http://blog.spodeli.orgMore information about the Ossm-members mailing list