[2s.mk-friends] Хаклаб КИКА во 2014-та година

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Sat Dec 20 20:00:08 UTC 2014


Сакам на блог да напишам за Хаклаб во 2014-та: што правевме, какви
иницијативи имавме, што се смени..

https://etherpad.mozilla.org/Kr1X1VTPOG

Што ќе ви текне, додадете го таму. Курсевите што ги држевме, електрониката
што ја излемивме, кодовите на Github, сѐ тоа.

Андреј Т.

-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20141220/d5b163e8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list