[2s.mk-friends] potsetnik clenarina januari 2014

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon Feb 17 10:39:53 UTC 2014


Да потсетам дека јануари помина.

Tие што планираат да уплатат членарина за Хаклаб, а не го сториле,
може да го сторат(*).

Во моментов ова е состојбата:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmCywBYg0v9WdEtjUXNKdk5GT0NPa2FiTWhFMGNmeWc#gid=1

За јануари собрани се 6.705 денари, а требаат 15.870 денари.

Фалат 9.165 денари(**).

(*)
http://b10g.spodeli.org/p/blog-page_19.html
    Сметка: 210057088340110
    Банка: НЛБ Тутунска Скопје
    Приходна шифра: 562 (Уплати за донации)
    Цел на дознака: донација за проект КИКА

(**)
Почнете да барате магацин каде да ги складираме работите од Хаклаб,
ако продолжи уште месец/два трендов.

--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list