[2s.mk-friends] [Презентација] Слободен софтвер се бори женски

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Feb 27 11:24:21 UTC 2014


2014-02-27 9:26 GMT+01:00 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>:
> Бидејќи за Outreach програмата е пријавувањето е до 19. март, дали ќе може
> во понеделник, 3. март,
> веројатно околу 19ч. да се убациме во програмата наместо Прва помош и да
> презентираме? Или во
> вторник?

Понеделник во 19 часот е одличен термин.


> Ова е уште една можност за промоција на хаклабот како позитивен пример за
> простор каде мажите и
> жените заедно активно соработуваат и споделуваат знаење (како што сме пишале
> и во настанот) :)
>
> Што велите?

Слободно! Слободен софтвер се бори женски повторно?

Поздрав,
Стама


More information about the Ossm-members mailing list