[2s.mk-friends] [Презентација] Слободен софтвер се бори женски

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Thu Feb 27 12:08:09 UTC 2014


2014-02-27 12:24 GMT+01:00 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:

> 2014-02-27 9:26 GMT+01:00 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>:
> > Бидејќи за Outreach програмата е пријавувањето е до 19. март, дали ќе
> може
> > во понеделник, 3. март,
> > веројатно околу 19ч. да се убациме во програмата наместо Прва помош и да
> > презентираме? Или во
> > вторник?
>
> Понеделник во 19 часот е одличен термин.
>
>
> > Ова е уште една можност за промоција на хаклабот како позитивен пример за
> > простор каде мажите и
> > жените заедно активно соработуваат и споделуваат знаење (како што сме
> пишале
> > и во настанот) :)
> >
> > Што велите?
>
> Слободно! Слободен софтвер се бори женски повторно?
>

Mхм да :) Супер, ќе пратам тогаш флаерче за споделување деновиве.


>
> Поздрав,
> Стама
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140227/31c713df/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list