[2s.mk-friends] СподелиКино: Момчето од Интернет - Приказната за Арон Шварц [1.7.14 во 20 ч во КуЛа]

Damjan Georgievski gdamjan at gmail.com
Thu Jul 3 01:59:57 UTC 2014


2014-06-28 21:37 GMT+02:00 Damjan Georgievski <gdamjan at gmail.com>:
> Овој вторник, на СподелиКино ќе го гледаме:
> Момчето од Интернет - Приказната за Арон Шварц

Настанот предизвика прилично интерес кај публиката на Ку Ла, така да
ако има идеи
можеме да продолжиме со СподелиКино и понатаму во тој простор.

Веројатно не од 8 часот, пошто уште е светло, веќе 8:30 е ок, а и 9
може (ако не е 2 саати филмот).


Предлози за филмови? (може и репризи)


-- 
damjan


More information about the Ossm-members mailing list