[2s.mk-friends] NSND Rijeka

Damjan Georgievski gdamjan at gmail.com
Mon Jul 7 11:12:46 UTC 2014


Оваа година летното НСНД ќе биде во Ријека
од 22 до 24 август

кој сака да оди нека пише да се организираме

-- 
damjan


More information about the Ossm-members mailing list