[2s.mk-friends] СподелиКино: Момчето од Интернет - Приказната за Арон Шварц [1.7.14 во 20 ч во КуЛа]

Damjan Georgievski gdamjan at gmail.com
Wed Jul 9 21:03:32 UTC 2014


On 3 July 2014 09:19, Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com> wrote:
>> Предлози за филмови? (може и репризи)
>
> United States of Secrets


ok. јас не сум во Скопје деновиве.
ако сака некој да отиде да го пушти филмот контактот со Ку Ла е преке facebook.
можам и јас да го договорам, само некој да отиде да го пушти филмот.
проектор имаат, лаптоп со филм и vga треба да се носи.


-- 
damjan


More information about the Ossm-members mailing list