[2s.mk-friends] NSND Rijeka

Damjan Georgievski gdamjan at gmail.com
Mon Jul 21 15:11:36 UTC 2014


> Оваа година летното НСНД ќе биде во Ријека
> од 22 до 24 август
>
> кој сака да оди нека пише да се организираме

Време од начелно, да се каже сигурно или не :)


-- 
damjan


More information about the Ossm-members mailing list