[2s.mk-friends] Средба на Mozilla заедницата

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Thu Jun 26 11:52:34 UTC 2014


On 06/26/2014 01:29 PM, Ana Risteska wrote:
> Здраво,
> 
> овој петок, 27. јуни во 20ч во Хаклаб средба ќе одржи македонската Мозила
> заедница. (повеќе тука
> <http://mozilla.mk/2014/06/25/mozilla-meet-4-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%BA-27-06-2014-20-%D1%87%D0%B0%D1%81%D0%BE%D1%82-%D0%BA%D0%B8%D0%BA%D0%B0/>
> )
> Заинтересираните се добредојдени.
> 


Можеби би било добро да се разгледа WebIDE и да се спореди со други
платформи за развој. Мене ми изгледа прилично убаво :)

Поздрав,
Владан


More information about the Ossm-members mailing list