[2s.mk-friends] СподелиКино: Момчето од Интернет - Приказната за Арон Шварц [1.7.14 во 20 ч во КуЛа]

Damjan Georgievski gdamjan at gmail.com
Sun Jun 29 16:30:50 UTC 2014


> Ку Ла се наоѓа позади паркингот кај ХолидејИн, па позади тоа кафанчето
> Куќа, во најдесната учичка, па десно
> https://goo.gl/maps/4ksxp

локацијата уште еднаш
http://imgur.com/Bcdr3Qv
-- 
damjan


More information about the Ossm-members mailing list