[2s.mk-friends] Презентација за 3D принтери и OSH

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Thu Mar 6 14:26:11 UTC 2014


Знам дека е 5 до 12, но

Денеска од 19:00 часот, ќе презентирам за 3D принтери и open source 
hardware на Робомак 2014 кој се одржува на ФЕИТ.

Презентацијата ќе е во амфитеатарот на ФЕИТ. Доколку некој е во можност, 
може слободно да дојде :-)

~


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information 
Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal 
Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list