[2s.mk-friends] ТАПА СТЕ

novica novica at on.net.mk
Mon May 12 09:18:34 UTC 2014


https://wiki.spodeli.org/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија


неапдејтувано од  2012...

после ќе треба инфо ама никој нема да се сеќава.


More information about the Ossm-members mailing list