[2s.mk-friends] NSND Охрид/Струга?

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Fri May 16 09:59:17 UTC 2014


Значи официјално е резервирано за викендот 6,7 и 8-ми јуни, во Црвен Крст.

Собите се 2 и 3 креветни. На располагање ни се двете сали.

Ќе пишам сега на нснд листата.

Па ај да се преброиме да видиме колку сме.

Јованка

2014-05-14 15:06 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>:
> Ајде да се јавам да резервирам и да пишам на листа.
>
> 2014-05-14 14:54 GMT+02:00 Visar Zejnullahu <visar.zejnullahu at gmail.com>:
>> Може да.
>>
>> On May 14, 2014 2:29 PM, "Jovanka Gulicoska" <jovanka.gulicoska at gmail.com>
>> wrote:
>>>
>>> Ај да ве потсетам на ова. :)
>>>
>>>
>>>
>>> 2014-05-12 14:13 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska
>>> <jovanka.gulicoska at gmail.com>:
>>> > Повеќето се за во Црвен Крст.
>>> >
>>> > Дали да дефинираме викендот 6, 7, 8-ми Јуни ви Црвен Крст?
>>> >
>>> > Поздрав,
>>> > Јованка
>>> >
>>> > 2014-05-09 16:25 GMT+02:00 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>:
>>> >> И ја сум повеќе за да смениме
>>> >>
>>> >>
>>> >> 2014-05-09 16:08 GMT+02:00 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>:
>>> >>
>>> >>> Јас сум за Црвен Крст повеќе
>>> >>>
>>> >>>
>>> >>> 2014-05-09 14:17 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska
>>> >>> <jovanka.gulicoska at gmail.com>:
>>> >>>
>>> >>>> А да, собите и во Црвен Крст се двокреветни и трикреветни. Еве некое
>>> >>>> линкче. http://www.skopje-redcross.org.mk/czer_struga.htm
>>> >>>>
>>> >>>>
>>> >>>>
>>> >>>>
>>> >>>> 2014-05-09 14:16 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska
>>> >>>> <jovanka.gulicoska at gmail.com>:
>>> >>>>
>>> >>>>> Хотел Галеб: (каде што бевме лани), цената е иста како лани, 800
>>> >>>>> ден.
>>> >>>>>
>>> >>>>> Црвен Крст:  цената со доручек е 960 ден. Имаат две сали, едната
>>> >>>>> собира
>>> >>>>> 30, другата 80 души. Затоа што најверојатно нема да има никој, двете
>>> >>>>> ќе ни
>>> >>>>> се достапни.
>>> >>>>>
>>> >>>>> За ЕвроХотел чекам да ми се јавет.
>>> >>>>>
>>> >>>>> Ова е за викендот 5,6,7 јуни.
>>> >>>>>
>>> >>>>> Ајде мислења, за да знам кај да се јавам. :)
>>> >>>>>
>>> >>>>>
>>> >>>>> 2014-05-05 15:48 GMT+02:00 Igor Stamatovski
>>> >>>>> <igor.stamatovski at gmail.com>:
>>> >>>>>
>>> >>>>>> 2014-05-05 14:24 GMT+02:00 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>:
>>> >>>>>> > ај ќе pišam сеа. :-))
>>> >>>>>>
>>> >>>>>> Па не си пишал, а 1 саат помина. Колку време трае тоа сеа?
>>> >>>>>>
>>> >>>>>> pišaј odma ;-)
>>> >>>>>>
>>> >>>>>>
>>> >>>>>> --
>>> >>>>>> Igor
>>> >>>>>> _______________________________________________
>>> >>>>>> Ossm-members mailing list
>>> >>>>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> >>>>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>> >>>>>
>>> >>>>>
>>> >>>>
>>> >>>>
>>> >>>> _______________________________________________
>>> >>>> Ossm-members mailing list
>>> >>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> >>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>> >>>>
>>> >>>
>>> >>>
>>> >>> _______________________________________________
>>> >>> Ossm-members mailing list
>>> >>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> >>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>> >>>
>>> >>
>>> >>
>>> >>
>>> >> --
>>> >> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>>> >>
>>> >> _______________________________________________
>>> >> Ossm-members mailing list
>>> >> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> >> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>> >>
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>


More information about the Ossm-members mailing list