[2s.mk-friends] предлог за сподели кино пред да киднеме на нснд

Novica Nakov novica at on.net.mk
Fri May 16 16:31:20 UTC 2014


молам некој навремено да напише најава на блог и да го 
симне видеото.
немам лаптоп и не знам дали ќе имам до вторник.
фала.


More information about the Ossm-members mailing list