[2s.mk-friends] JavaDay 2014

Mite Mitreski mitemitreski at gmail.com
Sat Nov 8 22:19:24 UTC 2014


Здраво до сите,

отворена е регистрацијата за JavaDay.
Оваа година ќе се одржи во Cinplexx на 22 Нов 2014 .
Повеќе информации за презентациите и агнедата на http://javaday.jug.mk/
Иако настанот е отворен за сите посетители имаме ограничен број на места па
би било добро да се регистрирате.


Поздрав,

Mite Mitreski


Java User Group Macedonia (JUGMK)
http://jug.mk | +38975236045 | http://blog.mitemitreski.com/
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20141108/57692dc9/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list