[2s.mk-friends] 31C3

Damjan Georgievski gdamjan at gmail.com
Sun Nov 9 19:14:24 UTC 2014


2014-11-06 1:41 GMT+01:00 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> Јас гледам дека имам поволен лет Скопје - Хамбург 26 декември рано
> насабајле, 31 декември рано насабајле. Јас би го земал овој лет.
>
> Имаме ли финален договор за одење на 31C3 да си купам авионска карта.

кој лет е тоа?

-- 
damjan


More information about the Ossm-members mailing list