[2s.mk-friends] што ќе ни е листава?

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue Nov 11 21:47:56 UTC 2014


2014-11-07 18:08 GMT+01:00 novica <novica at on.net.mk>:
> ако не пишувате на неа кога има нешто многу важно како критичен друпал секјурити печ?

Здраво novica, има критичен секјурити печ.

https://technet.microsoft.com/library/security/ms14-066

--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list