[2s.mk-friends] Payday Party во КИКА // Сабота 17ч. // 15-ти ноември

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Sat Nov 15 16:35:14 UTC 2014


On Sat, Nov 15, 2014 at 5:48 PM, Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk> wrote:

> Во кеш има: 30200 денари + 10 евра. Во понеделник овие пари ќе ги уплатам
> на сметката на 2с.мк


@Glisha 8к од овие се мои, распореди ги за месеците до сега што не сум
плаќал, по колку и да доаѓа месечно.


-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20141115/9be2dc27/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list