[2s.mk-friends] Payday Party во КИКА // Сабота 17ч. // 15-ти ноември

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Mon Nov 17 00:13:03 UTC 2014


2014-11-16 12:41 GMT+01:00 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:

> Не, failure вика затоа што payday беше наменет за луѓето кои рекле дека ќе
> плаќаат.


Да, во таа смисла не ми издржа теоријата. :-) Инаку и 1000 денари да се
собереа, ќе се исплатеше.

Фала на сите што дониравте, it means a lot.


-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20141117/85da96b7/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list