[2s.mk-friends] 31C3

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue Nov 18 19:36:15 UTC 2014


>>> Имаме ли финален договор за одење на 31C3 да си купам авионска карта.

Земав карта со Аустриан од 25.12 до 04.01 (до 30-ти во Хамбург, после
во Берлин). Освен тие што се пријавија дека ќе одат ако е некој друг
заинтересиран да знае.

Спиење уште не сме организирале.

Карти за CCC колку што сфатив за Хамбург не се проблем. Ќе може да се
купат, не е толку кнап?

--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list