[2s.mk-friends] Покана за одбележување на европската недела на роботиката

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Wed Nov 26 18:50:13 UTC 2014


Утре во ~9 часот сабајле ќе тргне од СК една кола накај штип со:

Дамјан
Андреј
Алекс - јас.

Има уште едно место. Вечерта ќе се вратиме во Скопје. Па ако има уште еден да го пополни местово, супер :-) 
Нека пише на листа, или на ирц

~

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, 
Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list