[2s.mk-friends] SFK 2014

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri Oct 24 12:04:00 UTC 2014


> За Бугарија 100 посто, а за Косово може ќе треба да останам тука, али
> сеуште не се знае :-)

И јас сум за Софија.

--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list