[2s.mk-friends] haklab clenarina za kirija juli/avgust

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Thu Sep 4 10:31:41 UTC 2014


Помина летото.

Да потсетам тие што мислат да платат членарина да го сторат тоа(*).

Во моментов ова е состојбата:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmCywBYg0v9WdEtjUXNKdk5GT0NPa2FiTWhFMGNmeWc#gid=1

2014 сме во минус -33.234,00. Има уште некој месец да се покриваме со
ова темпо на прилив/одлив од парите на 2cmk после клуч.


(*)
http://b10g.spodeli.org/p/blog-page_19.html
    Сметка: 210057088340110
    Банка: НЛБ Тутунска Скопје
    Приходна шифра: 562 (Уплати за донации)
    Цел на дознака: донација за проект КИКА
--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list