[2s.mk-friends] Prashanje / predlog

Kalina Trajanoska kalina at artistika.com
Sun Dec 6 23:06:46 UTC 2015


Супер! Фала многуу… Се гледаме, ќе поминам. Инаку океј сум со тоа да одат пола од парите за Хаклаб, мило ми е да придонесам!
Поздрав!


More information about the Ossm-members mailing list