[2s.mk-friends] IWM Network, донации за нова година

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Thu Dec 17 14:33:35 UTC 2015


Последниот одговор од Виктор:

Одлично! За почеток ни требаше дозвола од вас и инфо околу можност за
донација. Очекуваме одговор уште од една организација, и потоа стартува
проектот. Треба само да потпишеме договор после Нова година и останатите
празници, како единствена обврска на КИКА. Донацијата ќе оди крај на
јануари. Во секој случај ќе ве исконтактираме пак, np.


2015-12-17 14:19 GMT+01:00 Azder <azhder at gmail.com>:

>
> +1
>
> Дали КИКА е правно лице или ќе оди преку 2СМ?
> Ако е второто, нема до сега веќе искуство со ова?
>
> On Thu, Dec 17, 2015 at 2:17 PM, Igor Stamatovski <
> igor.stamatovski at gmail.com> wrote:
>
>> +1
>>
>> Само кој е административниот overhead?
>>
>> Поздрав,
>> Игор
>>
>>
>> On Thu, Dec 17, 2015 at 2:29 PM, Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>
>> wrote:
>> > On 17.12.2015 13:56, Andrej T. wrote:
>> >>
>> >> Ја мислам дека е океј идеја и дека под трите точки ги
>> >> исполнуваме.
>> >>
>> >
>> > +1
>> >
>> >
>> > --
>> > Aleksandar (Aleks) Lazarov
>> > - Dipl.-Ing in the field of Electronics, Radio Engineering and Signal
>> > Processing
>> > - Member of the Free Software Macedonia Organization
>> > - Ham Radio operator (Z32AL)
>> > - GNU/Linux user.
>> > _______________________________________________
>> > Ossm-members mailing list
>> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>>
>> --
>> Igor
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>
>
>
> --
> Се читаме (Se chitame).
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20151217/8fe4ccec/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list