[2s.mk-friends] Студентски хакатон „Програмирај за подобро високо образование“

novica novica at on.net.mk
Tue Feb 24 11:13:58 UTC 2015


> На 7-ми и 8-ми март (сабота и недела) во тек на 48 часа ќе се одржи
> студентски хакатон во просториите на МОФ.

каде се наоѓа МОФ? може ли нементроски да се дојде?


-- 
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list