[2s.mk-friends] Дводневна тура на Пелистер, јули-август 2015

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Mon Jul 6 21:57:06 UTC 2015


Ја би дошол ако сум у Скопје. Веројатно ќе бидам али не е 100% сигурно.
Така да +0.8 :-)

2015-07-06 23:30 GMT+02:00 Natasha Lazarovska <natasha.lazarovska at gmail.com>
:

> Супер идеја! Јас сум за и една другарка исто. Првата варијанта со идење во
> петок е топ :-)
>
>
> > Се договараме со Глиша и Дамјан за дводневна тура на Пелистер
> > наредниве недели... најверојатно при крај на јули ~ 25. Планот е, и да
> > се бањаме во езерата. :)
> >
> > Колку сме за? Да се преброиме за да имаме точен број на места што би
> > ги резервирале за преспивање во планинарскиот дом Копанки, кој што,
> > колку што знам е скоро реновиран.
>
> Идејaтa е дa oдиме:
> - Петoк пoручек. Спиеме вo Кoпaнки. Сaбoтa нaутрo oдиме дo врв(5чaсa) пa
> дo гoлемo езерo(2чaсa пo рaмнo, преку мaлo).
> Тaму се зaебaвaме и спиеме и вo неделa се врaќaме или пo истиoт пaт oкoлу
> 6чaсa или преку Ниже пoле двa чaсa пa сo тaкси дo кoлите штo се нa
> Мoликa/Кoпaнки.
>
> - Другa вaријaнтa сo тргaње рaнo, рaнo вo сaбoтa и гo рипaме спиењетo вo
> Кoпaнки.
>
> > Поздрав,
> > Гоце
> >
> > --
> >
> > Goce Mitevski
> > Independent Graphic and Web Designer
> >
> > ■ http://www.nicer2.com/
> > ■ http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
> >
> >
> > I'm on Twitter: @GoceMitevski
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150706/b7f63d02/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list