[2s.mk-friends] унсубсцрибе сега!

igor poptrajkov igorpoptrajkov at yahoo.com
Wed Jun 10 09:21:26 UTC 2015


Како што ве замолив стопати до сега ве молам веднаш да ме извадите од вашата дописна листа. Не сакам да добивам веќе ништо од вас.Истотака, да знаете, како што и за ова до сега сто пати ви имам кажано, официјалниот метод за унсубсцрибе не ви функционира. 
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150610/fdf1dd34/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list