[2s.mk-friends] Студентски хакатон „Програмирај за подобро високо образование“

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Tue Mar 3 09:49:00 UTC 2015


Маичка - ако е машки модел S, ако е женски L.
Јадам месо.

2015-03-03 10:44 GMT+01:00 Azder <azhder at gmail.com>:

> - зависи од калапот, но најчесто L се погаѓа
> - месо месо, како тргнало уште малце и вегетеријанци
>
> --
> Се читаме (Se chitame).
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150303/5eb8a5ce/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list