[2s.mk-friends] Студентски хакатон „Програмирај за подобро високо образование“

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Thu Mar 5 16:45:34 UTC 2015


Потсетување: средбата ментори / студенти ќе биде вечер во 8, во "Mad
Kitchen" (мапа тука
<https://www.google.mk/maps/place/MAD+Kitchen+%26+Bar/@41.997424,21.426201,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x1354144ca0750cc5:0x8243b1146c8ddafc?hl=mk>
)

Пожелно е сите ментори (што можат) да дојдат.

2015-03-04 22:41 GMT+01:00 <jovanka.gulicoska at gmail.com>:

> Донеси го утре
>
>> Sent from Mailbox <https://www.dropbox.com/mailbox>
>
>
> On Wed, Mar 4, 2015 at 10:39 PM, Damjan Velickovski <
> damjan.velickovski at gmail.com> wrote:
>
>> Андреј (или Ана?)
>>
>> Јас ќе доаѓам утре исто на средбата, океј е да го донесам полначот шо
>> беше заборавен на технолошки?
>> On 4 Mar 2015 20:37, "Goran Peoski" <goranpeo at gmail.com> wrote:
>>
>>> најверојатно и јас идам
>>>
>>> -- by móbil | се читаме (se chitame)
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150305/ea364d51/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list