[2s.mk-friends] Проект: KIKA in space

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sun Mar 29 19:22:52 UTC 2015


>> Пoштo зa жaл сме плaнинскa земјa би билo убaвo aкo некoј oд нaс имa или знaе
>> некoј штo имa теренскo вoзилo штo знaе дa гo вoзи зa кoгa ќе гo бaрaме
>> бaлoнoт.
>
> па ќе одиме пешки шо. или со точаци, пинг @zlat
>
> колку километри најдалеку може да падне?

Па денеска ако го пуштиме кај Св. Николе ќе падне на 80км кај Струмица.
http://predict.habhub.org/#!/uuid=f91b9e8170199570491b016e93788f25e83b30ce

Не е толку проблем далечината пошто имаме 3 саати... во секој случај
треба да таргетираме да падне во рамнина некаде, барем според
предикцииве.

--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list