[2s.mk-friends] НСНД Струга

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Tue May 12 09:55:22 UTC 2015


Хелоу,

мислам дека малце касниме со ова.
Да се договориме кој датум ни одговара за да можеме да пишеме на листата на
НСНД.
Првиот или вториот викенд од јуни?

Поздрав,
Јованка
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150512/38217142/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list