[2s.mk-friends] hacklab clenarina 2015 (важно)

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue May 19 10:51:56 UTC 2015


Да потсетам тие што мислат да платат членарина да го сторат тоа веднаш (*).

Во моментов ова е состојбата:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmCywBYg0v9WdEtjUXNKdk5GT0NPa2FiTWhFMGNmeWc#gid=1

2015 година сме во минус -49.535,00 денари за кирија+данок.

Баферот од 2смк има заклучно со јуни месец (т.е уште два месеци кирија).


(*)
http://b10g.spodeli.org/p/blog-page_19.html
    Сметка: 210057088340110
    Банка: НЛБ Тутунска Скопје
    Приходна шифра: 562 (Уплати за донации)
    Цел на дознака: донација за проект КИКА--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list